Харіра (марокканський суп із бараниною)
- 1. Баранина — 450 г.
- 2. Куркума — 1 ч. л.
- 3. Перець чорний мелений — 1,5 ч. л.
- 4. Кориця — 1 ч. л.
- 5. Імбир — 0,25 ч. л.
- 6. Перець червоний мелений — 0,25 ч. л.
- 7. Маргарин — 2 ст. л.
- 8. Коріння селери — 150 г.
- 9. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 10. Кінза — 100 г.
- 11. Цибуля червона — 1 шт.
- 12. Помідори — 800 г.
- 13. Вода — 1,4 л.
- 14. Сочевиця зелена — 150 г.
- 15. Нут — 420 г.
- 16. Вермішель — 110 г.
- 17. Яйце куряче — 2 шт.
- 18. Лимони — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кінзу і цибулю нарізати. Велику каструлю поставити на маленький вогонь, покласти в каструлю баранину, всипати куркуму, чорний перець, корицю, імбир, червоний перець, нарізані цибулю і кінзу, а також маргарин. Постійно помішуючи, готувати 5 хвилин.
Помідори нарізати кубиками, сік від помідорів злити, додати помідори в каструлю. Перемішати інгредієнти в каструлі, варити протягом 15 хвилин.
Сік з помідорів влити в каструлю, влити воду, додати сочевицю, довести до кипіння, варити протягом 2 годин на маленькому вогні.
За 10 хвилин до кінця приготування збільшити вогонь, всипати в каструлю нут і вермішель, варити 10 хвилин, до повної готовності вермішелі.
Додати в суп збиті яйця і сік лимона, перемішати, варити протягом 1 хвилини до готовності яєць.