Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська м'ясо зима › Гуляш по-італійськи
Гуляш по-італійськи

Гуляш по-італійськи

Гуляш - це м'ясо тушковане шматочками. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Кращий гуляш готується з ниркової частини туші. Навіть якщо попалося не саме вдале м'ясо, воно вийде за цим рецептом дуже смачним. Для гарніру підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. Гуляш по-італійськи рекомендується подавати з полентою (кукурудзяною кашею). Ця страва володіє незвичайним смаком. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати. Прянощі та приправи додадуть гуляшу особливий смаковий букет.

Кількість порцій 4
Час приготування 200 хв

  1. 1. Яловичина — 800 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 300 г.
  3. 3. Паприка — 1 ч. л.
  4. 4. Кумин мелений — 0,5 ч. л.
  5. 5. Лавровий лист — 2 шт.
  6. 6. Лимони — 1 шт.
  7. 7. Часник — 2 шт.
  8. 8. Помідори консервовані — 200 г.
  9. 9. Масло вершкове — 40 г.
  10. 10. Оцет — 1 ст. л.
  11. 11. Сіль — 1 ч. л.
  12. 12. Бльйон м'ясний — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.

  2. У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.

  3. Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.