Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви літо › Рибні палички
Рибні палички

Рибні палички

Тріска - велика морська риба з смачним білим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Статистичні дані показують, що кожна десята спіймана в світі риба - це тріска. Цей вид риби відомий у всьому світі, він існує близько 120 мільйонів років. У 100 г свіжої риби 76 ккал, 16 г білків і всього лише 0,6 г жиру. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Жирні кислоти, що містяться в трісці, є потужним профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку, а також онкологічних захворювань. Сьогодні пропонуємо вам приготувати філе цієї корисної риби у вигляді паличок в панірувальних сухарях з пармезаном. Вийде смачно, соковито, ароматно.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе тріски — 450 г.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Борошно — 250 г.
  4. 4. Панірувальні сухарі — 200 г.
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
  6. 6. Сир Пармезан — 200 г.
  7. 7. Червоний мелений перець — 1 ч. л.
  8. 8. Соняшникова олія — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати філе риби паличками і обваляти їх у борошні.

  2. Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим сиром. Опустити рибу в яйце і обваляти в панірувальній суміші.

  3. Викласти філе на деко, змащене маслом, і відправити в розігріту до 230°C духовку на 20 хвилин.