Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий зелень › Бринза з перцем і соусом
Бринза з перцем і соусом

Бринза з перцем і соусом

Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Бринза — 50 г.
  2. 2. Болгарський перець — 1 шт.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Кефір — 50 мл.
  5. 5. Кардамон — 3 г.
  6. 6. Сіль — 3 г.
  7. 7. Чорний мелений перець — 3 г.
  8. 8. Шафран — 3 г.
  9. 9. Кінза — 3 г.
  10. 10. М'ята — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.

  2. Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.

  3. Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.

  4. У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.