Фарширована цибуля-порей
- 1. Цибуля-порей — 3 стебла
- 2. Фарш (будь-який) — 300 г.
- 3. Гриби — 150 г.
- 4. Сир — 100 г.
- 5. Зелень — за смаком
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
Сир натерти на дрібній тертці.
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.