Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська алкоголь зима › Вершковий соус з болгарським перцем
Вершковий соус з болгарським перцем

Вершковий соус з болгарським перцем

У всі часи кулінари усього світу змагалися в майстерності приготування хороших соусів. Не дарма приготування соусу вважалося справжнім кулінарним мистецтвом. Адже, завдяки вдало підібраній соусу страва здатна заграти абсолютно новими фарбами. Зараз у світі існує багато різних рецептів приготування соусів. Найпопулярнішим і простим у виготовленні вважається вершковий соус. Сьогодні ми вам маємо честь представити рецепт приготування такого соусу. Його можна подавати до різних страв. Він добре поєднується з м'ясом, рибою, макаронами або овочами. Соус не перебиває смак і аромат основних інгредієнтів, а лише витончено підкреслює всю гідність страви.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Болгарський перець червоний — 1 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Вершки — 100 мл.
  4. 4. Вино сухе біле — 60 мл.
  5. 5. Борошно — 1 ст. л.
  6. 6. Сіль — 0,25 ч. л.
  7. 7. Червоний перець — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Порізати цибулину досить великими шматочками, покласти в сковороду з соняшниковою олією і поставити на вогонь. Цибулю злегка обсмажити, добре перемішати, вогонь зменшити, сковороду накрити кришкою і тушкувати цибулю до м'якості.

  2. Запекти в духовці перець. Після цього викласти його в тарілку і зверху накрити рушником або фольгою. Залишити на 2-3 хвилини. Шкірку зняти, насіння і плодоніжку вирізати. Перець і цибулю пропустити через м'ясорубку.

  3. У сковороді без олії злегка обсмажити 1 столову ложку борошна. До борошна додати овочеву масу, добре розмішати, долити вершки і вино. Розмішати і варити на маленькому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.