Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь холодильник борошно літо › Різдвяне печиво "Снікердудль"
Різдвяне печиво "Снікердудль"

Різдвяне печиво "Снікердудль"

Снікердудль - це американське печиво, яке прийнято готувати на Різдво. Американці від такого печива просто в захваті. Головна відмінність цього печива полягає в їхньому паніруванні в суміші цукру і кориці. Готується таке печиво неймовірно швидко, а необхідні продукти для його приготування під рукою є практично завжди. Різдвяне печиво "Снікердудль" виходить пухке, легке повітряне. Ці ніжні повітряні круглі печенюшки не тільки здивують ваших близьких швидкістю приготування, а й порадують своїм неповторним, ні з чим незрівняним прекрасним смаком. Дуже добре таке печиво поєднується з гарячим чаєм або кавою.

Кількість порцій 10
Час приготування 35 хв

  1. 1. Вершкове масло — 200 г.
  2. 2. Цукор — 300 г.
  3. 3. Яйця — 4 шт.
  4. 4. Борошно — 700 г.
  5. 5. Сметана — 100 г.
  6. 6. Цукрова пудра — 3 ст. л.
  7. 7. Мелена кориця — 3 ст. л.
  8. 8. Сода — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати по одному яйця. Добре перемішати.

  2. Додати сметану і добре вимішати.

  3. Борошно просіяти і змішати з содою.

  4. У суміш з маслом поступово вводити борошно, замісити м'яке тісто. Воно не повинно прилипати до рук.

  5. Поставити тісто в холодильник на півгодини.

  6. З охолодженого тіста сформувати кульки і обваляти їх в суміші цукрової пудри і кориці.

  7. Поставити випікати протягом 10 хвилин в духовку при температурі 190°C.