Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита українська осінь › Курячий суп із пельменями
Курячий суп із пельменями

Курячий суп із пельменями

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Курка — 1 кг.
  2. 2. Вода — 2 л.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Чорний перець горошок — 5 шт.
  5. 5. Ниточки шафрану — 1 ч. л.
  6. 6. Пельмені маленькі — 100 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Сушена м'ята — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.

  2. Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.

  3. Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.