Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки весна › Cалат із сиру з креветками
Cалат із сиру з креветками

Cалат із сиру з креветками

Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яблука — 1 шт.
  2. 2. Сир твердий — 80 г.
  3. 3. Креветки варені — 100 г.
  4. 4. Горіхи волоські — 4 шт.
  5. 5. Майонез — 3 ст. л.
  6. 6. Листя салату — 4 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Корінь хрону тертий — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.

  2. Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.

  3. Все перемішати і викласти на листя салату.