Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь › Білий борщ
Білий борщ

Білий борщ

Білий борщ - це прекрасний варіант першої страви на обід. Здавалося б білий борщ повинен варитися якось по-особливому, там повинні використовуватися якісь особливі прийоми і так далі. Але розчаруємо вас - білий борщ готується дуже легко і просто. Всього за тридцять хвилин ви будете мати у себе на столі прекрасну першу страву. Борщ виходить дуже смачним і ароматним. Незважаючи на те, що у страві зовсім немає м'яса, вона виходить дуже наваристою і насиченою, завдяки присутності в ньому смачних сардельок. До речі, з українським борщем білий борщ не має нічого спільного, хоча і називається борщ. У ньому немає ані буряка, ані помідорів, ані шматочка м'яса для наваристого бульйону, проте смак у цієї страви виходить цікавий.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 4 шт.
  2. 2. Сардельки — 2 шт.
  3. 3. Хрін — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Сметана — 2 ст. л.
  6. 6. Петрушка — 1 ст. л.
  7. 7. Вода — 2 л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Майоран — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сардельки відварити разом з морквою. Потім сардельки вийняти і нарізати смужками.

  2. Додати хрін, сметану. Далі варити борщ потрібно ще 5 хвилин, потім посолити, поперчити і додати майоран.

  3. Подавати борщ, посипавши петрушкою та додати попередньо зварені яйця.