Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь мексиканська осінь › Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи

Біфштекс по-мексиканськи

Подаруйте вашому чоловікові можливість відчути себе справжнім мачо, палким і брутальним мексиканцем, якому під силу все. У цьому вам допоможе така страва, як біфштекс по-мексиканськи. Який чоловік не любить м'ясо? Біфштексом ви доповните будь-який гарнір, зробивши з повсякденної страви особливий, ситний і смачний обід. Чоловік навряд чи зможе встояти перед такою смакотою. Ви легко зможете розтопити його серце, навіть найчерствіше і найхолодніше. Перець і часник додадуть м'ясу гостроти, що тільки піде страві на користь. Солодкий перець додасть страві пікантності, а зелена цибуля і петрушка подарують незабутній аромат. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яловичина — 800 г.
  2. 2. Перець солодкий (червоний) — 1 шт.
  3. 3. Помідори — 250 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Цибуля зелена — 20 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  7. 7. Часник — 4 зубчики
  8. 8. Соняшникова олія — 10 мл.
  9. 9. Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  10. 10. Петрушка — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.

  2. Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.

  3. Помідори нарізати тонкими часточками.

  4. М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.

  5. Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.

  6. Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).

  7. На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.

  8. Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.