Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь холодильник десерти осінь › Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців

Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців

Якщо ви прихильник здорового харчування і не допускаєте всяких магазинних десертів і печива, тоді цей рецепт приготування батончиків із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців точно для вас. Ці прекрасні батончики представляються відмінною альтернативою магазинним тістечком. Даний десерт відмінно поєднується з кавою, чаєм або какао. А якщо ви любитель легких сніданків, то ці прекрасні батончики якнайкраще вас будуть виручати вранці. Вони відмінно зарядять вас енергією. А інжир відмінно підніме вам настрій і задасть бадьорості на цілий день. До того ж, наші батончики дуже незвично виглядають і будуть прикрасою вашого ранкового столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Мигдаль — 60 г.
  2. 2. Насіння льону — 60 г.
  3. 3. Вівсяні цільнозернові пластівці — 60 г.
  4. 4. Мед — 3 ст. л.
  5. 5. Інжир сушений — 8 шт.
  6. 6. Лимон — 0,5 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).

  2. Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.

  3. Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.

  4. Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.

  5. Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.