Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь німецька м'ясо весна › Запечена свинина з гірчичною скоринкою
Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Запекти свинину таким великим шматком - справа нескладна. Великий плюс цього рецепту в тому, що після запікання подавати страву можна різними способами. Або з якимсь гарніром, або ж порізати на шматочки і робити з ним бутерброди. Варіантів достатньо. Це дійсно універсальний рецепт для м'яса. Іноді буває - не знаєш, що вже приготувати, щоб порадувати свою сім'ю. Тоді спробуйте просто запекти м'ясо за цим рецептом. Гірчична скоринка з часником надає йому особливого смаку, а завдяки тому, що після запікання можна по-різному подавати м'ясо, ви швидко впораєтесь з цією стравою. Адже підготувати його для запікання нескладно. А вже як його подавати - справа ваша.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Свинина — 1кг
  2. 2. Яєчний жовток — 1шт
  3. 3. Зерниста гірчиця — 100г
  4. 4. Мед — 1 ст. л.
  5. 5. Часник — 1шт
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
  8. 8. Вермут — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.

  2. Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.

  3. М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.

  4. Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.

  5. Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.

  6. Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.

  7. Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.