Запіканка з баклажанів із помідорами та сиром
- 1. Баклажани — 400 г.
- 2. Помідори — 300 г.
- 3. Сир Моцарела — 150 г.
- 4. Сир (будь-який) — 50 г.
- 5. Яйце — 1 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Баклажани очистити від шкірки, порізати пластинками завтовшки 2-3 мм.
Яйце і щіпку солі трохи збити вінчиком. Масу додати в баклажани, щоб кожна пластинка покрилася яйцем. Залишити на 20 хвилин.
Баклажани обсмажити на олії до легкого золотистого кольору з двох сторін. Після чого викласти на серветки, щоб стік зайвий жир.
Помідори залити окропом на 3 хвилини. Зняти шкірку і порізати помідори дрібними кубиками.
Покласти помідори на сковороду, трохи посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник. Тушкувати протягом 10 хвилин на невеликому вогні під кришкою.
Моцарелу нарізати тонкими пластинками.
Твердий сир натерти на крупній терці.
На дно форми викласти 1/3 баклажанів. Зверху викласти половину помідорового соусу. Зверху соусу - половину Моцарели.
Потім знову баклажани, соус, моцарелу і останній шар баклажанів. Зверху посипати тертим сиром.
Готувати протягом 25 хвилин при температурі 180°C.