Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь азіатська другі страви овочі › Азіатська рибна запіканка
Азіатська рибна запіканка

Азіатська рибна запіканка

Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сьомга — 500 г.
  2. 2. Кабачок — 200 г.
  3. 3. Морква — 200 г.
  4. 4. Коріандр (гілочки) — 1 шт.
  5. 5. Вода — 100 мл.
  6. 6. Бульйон рибний (кубики) — 1 шт.
  7. 7. Часник (зубчик) — 1 шт.
  8. 8. Імбир свіжий — 7 г.
  9. 9. Кокосове молоко — 400 мл.
  10. 10. Каррі — 14 г.
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.

  2. У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.