А-ля Пучеро (гороховий суп)
- 1. Яловичина — 400 г.
- 2. Окорок свинний — 200 г.
- 3. Горох — 100 г.
- 4. Ковбаса свиняча — 100 г.
- 5. Морква — 1 шт.
- 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 7. Сало — 50 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний горошком — за смаком
- 10. Часник — 1 шт.
- 11. Яйце куряче — 1 шт.
- 12. Зелень — 1 пучок
- 13. Сухарі панірувальні — 50 г.
- 14. Олія оливкова — 50 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
На ніч замочити горох у холодній воді. М'ясо ретельно промити під холодною водою, покласти в каструлю, сюди ж додати окорок і горох.
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити до готовності.
Ковбасу нарізати кубиками. Моркву очистити і натерти на тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Додати в суп ковбасу, моркву і цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також лавровий лист. Варити суп протягом 30 хвилин.
Дістати окорок із супу, остудити, подрібнити, покласти в миску, додати до нього подрібнене сало, дрібно нарізаний часник і зелень. Збити яйця, додати в суміш разом із панірувальними сухарями. Ретельно перемішати, виліпити кульки. Обсмажити на розігрітій сковороді в олії. Додати м'ясні кульки в суп.