Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська овочі осінь › Овочева фріттата
Овочева фріттата

Овочева фріттата

До чого ж можуть бути смачними овочі. З першого погляду може здатися, що що це звичайнісінька страва. Але в цьому і полягає її особливість. Вона повинно сподобається тим, хто стежить за фігурою і рахує свої кілограми. Адже що може бути смачніше запечених овочів? А якщо згадати, що вони ще й дуже легкі, то вам відразу ж захочеться спробувати приготувати цю страву. Не забуваємо і про те, що в баклажанах і цукіні дуже багато різних вітамінів. При цьому всьом вони дуже м'які. Подавати таку страву можна як самостійну або ж з яким-небудь гарніром. А ще хорошою ідеєю буде зробити до страви тости з якимось несолодким соусом.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Баклажани — 2 шт.
  2. 2. Цукіні — 3 шт.
  3. 3. Оливкова олія — за смаком
  4. 4. Тертий сир — 80 г.
  5. 5. Яйця — 6 шт.
  6. 6. Вершки — 300 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
  10. 10. Помідори — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізані на шматочки баклажани, цукіні і помідори підсмажити протягом хвилини-двох на сковорідці на оливковій олії.

  2. Підсмажені овочі викласти у змащену маслом форму для запікання рівним шаром. Посипати зверху тертим сиром.

  3. Виделкою збити яйця з нарізаною зеленню і вершками. Посолити, поперчити за смаком і залити сумішшю овочі у формі для запікання.

  4. Відправити фріттату в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім дати 10 хвилин охолонути, нарізати на шматочки і подавати до столу.