Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо блендер сніданок осінь › Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз — 100 г.
  2. 2. Яблука — 100 г.
  3. 3. Молоко — 50 мл.
  4. 4. Манна крупа — 50 г.
  5. 5. Цукор — 10 г.
  6. 6. Масло вершкове — 20 г.
  7. 7. Яйце куряче — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.

  2. Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.

  3. Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.

  4. Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.