Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита узбецька весна › Суп із м'ясними ковбасками
Суп із м'ясними ковбасками

Суп із м'ясними ковбасками

Ви коли-небудь пробували суп з м'ясними ковбасками. Якщо ні, тоді пропонуємо приготувати цю популярну фірмову страву німецької кухні за нашим рецептом. Цей суп містить всі національні продукти Німеччини. Тут вам є і горох, і ковбаски, які так люблять німці. Такий суп недешево коштує в кращих ресторанах світу. Легкий, але дуже поживний, завдяки м'ясному бульйону, на якому він готується, суп має насичений смак. Такий супчик обов'язково припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайного дивовижного горохового смаку і рум'яного золотистого кольору цій страві додає пасерована цибуля з ковбасками та морквою.

Кількість порцій 4
Час приготування 180 хв

  1. 1. Горох — 2 ст.
  2. 2. Цибуля (велика) — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Мисливські ковбаски — 5 - 6 шт.
  5. 5. М'ясний бульйон — 2500 мл.
  6. 6. Рослинна олія — 2 - 3 ст. л.
  7. 7. Зелень — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Лавровий лист — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.

  2. Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.

  3. Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.