Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо українська риба осінь › Шпроти домашні
Шпроти домашні

Шпроти домашні

Сьогодні ми вам розкажемо як приготувати домашні шпроти. А готувати їх дуже просто і легко. Вам буде потрібна тільки риба мойва і пара приправ. Мойва це дуже корисна риба. Регулярне вживання мойви сприяє профілактиці інсульту та інфаркту, остеопорозу і артриту, хвороб щитовидної залози, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань. Введення мойви в раціон полегшить стан при цукровому діабеті, знизить рівень холестерину, поліпшить зір і стан шкіри. Вміст у її м'ясі легкозасвоюваного білка, мінеральних речовин і мікроелементів (йоду, заліза, кальцію, фосфору, селену) є вищий, ніж у прісноводних риб. Багата мойва вітамінами А, D, комплексом вітаміну В, амінокислотами, омегою-3.

Кількість порцій 12
Час приготування 200 хв

  1. 1. Морожена мойва — 300 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Перець — за смаком
  4. 4. Гвоздика — 2 шт.
  5. 5. Лавровий лист — 2 шт.
  6. 6. Олія — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У герметичний посуд покласти рибу. Посолити, поперчити.

  2. Додати лавровий лист, гвоздику, олію і трохи води.

  3. Поставити рибу в духовку на 2-3 години при температурі 175°С.