Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська літо › Суп з печених томатів
Суп з печених томатів

Суп з печених томатів

Суп з печених томатів легкий та швидко засвоюється організмом. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою та сидите на дієті, вам він повинен особливо сподобатись, адже він надзвичайно ситний і водночас низькокалорійний. Ви тільки подивіться скільки смакоти містить цей дивовижний шедевр. Звичайно ж основу складають витончені за свою формою, ніжні та м’ясисті томати, які в поєднанні з духмяним запахом часничку та італійськими травами, можуть скласти конкуренцію будь-якому заморському делікатесові. Випечені в духовці плоди землі наповнять ароматом та любов'ю ваш дім, а в доповнені з правильно приготованим курячим бульйоном, зможуть радувати вас своїми смаковими властивостями та користю. Адже сумніву немає в тому, що приготовані з любов'ю та натхненням страви завжди споживаються на ура.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Помідори — 300 г
  2. 2. Олія оливкова — 50 мл
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Базилік — 15 г
  5. 5. Італійські трави — 10 г
  6. 6. Пудра цукрова — 15 г
  7. 7. Бульйон курячий — 100 мл
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.

  2. Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.

  3. Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.

  4. Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.

  5. Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.

  6. Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.

  7. Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.