Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо овочі осінь › Ікра щуки
Ікра щуки

Ікра щуки

З ікри щуки можна приготувати чимало страв. Її додають у всілякі салати, її їдять просто солону, з неї готують смачні закуски. Мало того, ікра щуки дуже корисна. Вона містить: фосфор, йод, залізо, поліненасичені жирні кислоти та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Вона корисна для тих, у кого проблеми з тиском і тих, хто хоче підвищити рівень гемоглобіну, ікра запобігає передчасному старінню організму. Вона підвищує загальний життєвий тонус. Ікра щуки є природним афродизіаком і додає сили на «любовному фронті». Тому приготуйте сьогодні собі і своєму коханому на вечерю ікру щуки.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Ікра щуки — 250 г.
  2. 2. Цибуля — 0,25 шт.
  3. 3. Лимон — за смаком
  4. 4. Майонез — 1 ст.л.
  5. 5. Вершки — 1 ст.л.
  6. 6. Окріп — за смаком
  7. 7. Багет французький — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.

  2. Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.

  3. Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.