Пиріг з кабачків, томатів і паприки
- 1. Кабачки — 500 г
- 2. Цибуля ріпчаста — 80 г
- 3. Часник — 10 г
- 4. Паприка — 5 г
- 5. Яйце — 2 шт.
- 6. Олія оливкова — 50 мл
- 7. Борошно — 75 г
- 8. Розпушувач — 3 г
- 9. Помідори — 200 г
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 180°C градусів. Кабачки помити, очистити, натерти на крупній тертці. У мисці змішати натерті кабачки, дрібно нарізану цибулю і часник.
У невеликій мисці трохи збити яйця, паприку і 2 столові ложки оливкової олії, додати сіль і перець за смаком. Додати борошно і розпушувач, добре перемішати, щоб вийшло м'яке тісто. Змішати тісто з кабачковою масою.
Помідори помити і нарізати скибочками. Розігріти сковорідку діаметром близько 20 см. на середньому вогні і додати решту олії. Викласти в неї тісто і зверху розкласти помідори. Готувати 5-6 хвилин, потім переставити в духовку і готувати ще 60 хвилин до золотистої скоринки. Обережно вийняти з форми і перекласти на тарілку. Подавати гарячим.