Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська літо › Млинці "Мішлен"
Млинці "Мішлен"

Млинці "Мішлен"

Хто сказав, що Масляниця лише один раз на рік? Ті хто любить поласувати млинцями можуть готувати їх у будь-яку пору року. Почнемо з приготування начинки, а саме - курки. Це м’ясо найменш калорійне, тому приводу хвилюватися за фігуру немає. Ми перемелюємо варене куряче м’ясо з цибулею і отримуємо курячий фарш для наших млинців. Наступним етапом є замішування тіста. Коли все приготується, ми починаємо завертати начинку в млинці і обжарювати їх. Смак хрусткої скоринки і ароматного натурального фаршу справді незабутній. Жоден напівфабрикат не може зрівнятися по смаку і якості з млинцями «Мішлен». Радуйте близьких натуральними домашніми млинцями і гарний настрій вам забезпечений!

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. Філе куряче — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Молоко — 300 мл.
  5. 5. Борошно — 150 г.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Цукор — за смаком
  8. 8. Масло вершкове — 1 ст. л.
  9. 9. Олія рослинна — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку курку потрібно залити холодною водою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Після того, як закипить вода, варити ще 10 хвилин. Готовому м'ясу дати охолонути. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Куряче м'ясо і цибулю перекрутити через м'ясорубку. Фарш посолити та прибрати в холодильник.

  2. Потім замісити тісто. У борошно розбити яйця, добре перемішати до однорідної маси. Поступово вливати молоко, постійно розмішуючи тісто.

  3. Далі смажити млинці на великій сковороді так, щоб вони не обгоріли. Повністю охолодити млинці.

  4. Млинці розрізати на чотири частини. У кожну частину покласти начинку і скрутити їх в трубочку.

  5. Млинці обсамажити на вершковому маслі та подавати зі сметаною.