Морозиво з коричневого цукру з бальзамічним оцтом
- 1. Молоко — 300 мл.
- 2. Вершки — 300 мл.
- 3. Цукор коричневий — 150 г.
- 4. Ванільний стручок — 0,5 шт.
- 5. Яйце куряче — 6 шт.
- 6. Оцет бальзамічний — 100 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поставити каструлю на вогонь, налити молоко і вершки, всипати 100 г. цукру. Витягнути з ванілі насіння, в каструлю покласти стручок. На середньому вогні довести до кипіння, варити до розчинення цукру.
У мисці збити яєчні жовтки з 50 г. цукру. Обережно додавати суміш з каструлі в збиті жовтки, при цьому не перестаючи збивати. Перелити загальну суміш у каструлю, поставити на вогонь, довести до температури 80ºС, поки суміш не загусне, варити протягом 3 хвилин.
Перелити в ємність, яку поставити в миску із холодною водою (можна додати лід). Помішуючи, остудити протягом 15 хвилин. Накрити зверху плівкою, поставити в холодильник на ніч, кілька разів при цьому перемішуючи суміш.
Налити бальзамічний оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 6 хвилин, обсяг повинен зменшитися до 2 ст. л. Остудити. Вмішати сироп в морозиво, перемішати кілька разів. Прибрати знову в холодильник на 6 годин.