Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська м'ясо › Мінестроне з куркою
Мінестроне з куркою

Мінестроне з куркою

Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.

Кількість порцій 5
Час приготування 55 хв

  1. 1. Курячий бульйон — 1 л.
  2. 2. Дрібні макарони — 100 г.
  3. 3. Пармезан — за смаком
  4. 4. Куряче філе — 1 шт.
  5. 5. Петрушка — 2 ст. л.
  6. 6. Горох (заморожений) — 400 г.
  7. 7. Помідори — 400 г.
  8. 8. Селера — 2 стебла
  9. 9. Морква — 1 шт.
  10. 10. Подрібнений часник — 1 зубчик
  11. 11. Цибуля — 1 шт.
  12. 12. Оливкова олія — 2 ст. л.
  13. 13. Вода — 1 стакан
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.

  2. Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.

  3. Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.

  4. Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.