Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита японська м'ясо › М'ясо по-японськи
М'ясо по-японськи

М'ясо по-японськи

Яка ж принада їсти м'ясо з японським присмаком. Процес поїдання такого соковитого, дивовижно ароматного і м'якого м'яса принесе вам неземне задоволення. І ви зможете насолодитися ним у себе вдома, уважно прочитавши наш рецепт, придбавши потрібні продукти і приготувавши дивовижну страву "м'ясо по-японськи". Адже ви тільки уявіть, як будуть заінтриговані ваші близькі, рідні чи друзі, почувши який сюрприз ви їм підготували на обід. М'ясо по-японськи - це м'ясо, приготоване з японськими особливостями. Цю страву можна поєднати з якимось гарніром або можна обійтися без нього. Можете доповнити також страву зеленню за бажанням.

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Капуста — 1 шт.
  4. 4. Перець болгарський — 2 шт.
  5. 5. Кунжут — 20 г.
  6. 6. Соєвий соус — 20 мл.
  7. 7. Олія соняшникова — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати м'ясо, тобто помити його, залити мінеральною водою та поставити в холодне місце.

  2. М'ясо нарізати шматочками. Цибулю порізати кільцями та капусту тоненькими смужками, потім посолити та злегка віджати. Перець також порізати соломкою.

  3. Змішати масло та соєвий соус, довести до кипіння. Додати м'ясо та смажити до коричневої шкірочки.

  4. Додати потім цибулю та після неї кунжут та болгарський перець.

  5. Коли перець прожариться, зменшити вогонь та жарити до готовності капусти.