Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо духовка європейська риба › Маринована сьомга на шпажках
Маринована сьомга на шпажках

Маринована сьомга на шпажках

Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе риби — 600 г.
  2. 2. Сіль — 17 г.
  3. 3. Каррі — 10 г.
  4. 4. Соняшникова олія — 100 мл.
  5. 5. Йогурт натуральний — 250 мл.
  6. 6. Огірок — 1 шт.
  7. 7. Зубчик часнику — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.

  2. Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.

  3. Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).

  4. Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.