![Лимонно-кокосові квадратики з рікотою](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.89a703b1bb0c1a9ca4c117bf77296056.350x350.jpeg)
Лимонно-кокосові квадратики з рікотою
- 1. Яйце куряче — 3 шт.
- 2. Цукор — 220 г.
- 3. Лимон — 1 шт.
- 4. Масло вершкове — 350 г.
- 5. Борошно — 260 г.
- 6. Кокосова стружка — 100 г.
- 7. Розпушувач — 0,5 ч. л.
- 8. Сіль — 0,5 ч. л.
- 9. Рікота — 250 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Лимонний крем для квадратиків необхідно приготувати днем раніше. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік. Перетерти руками лимонну цедру з цукром. У невеликій каструлі змішати лимонний сік, цукор з цедрою і 2 яйця. Поставити каструлю на водяну баню. Збивати вінчиком до появи густої пари, не доводити до кипіння. Остудити суміш до 60°C, вилити в блендер, додати 180 г. порізаного вершкового масла кімнатної температури, збивати 10 хвилин. Вилити крем в ємність, поставити на ніч у холодильник.
Борошно з розпушувачем просіяти, змішати з кокосовою стружкою, 100 г. цукру, сіллю. Додати сюди ж 170 г. розтопленого вершкового масла з 1 злегка збитим яйцем. Ретельно все перемішати.
Змішати рікоту із заздалегідь приготовленим лимонним кремом.
Змастити форму шматочком вершкового масла, на дно викласти тісто, розрівняти по поверхні і трохи притиснути. На тісто викласти суміш лимонного крему з рікотою, після присипати кокосовою стружкою.
Випікати 20-25 хвилин у заздалегідь розігрітій духовці до температури 180°С. Дати охолонути, тільки потім розрізати на квадратики. Зберігати в герметичній ємності.