![Баранячі реберця «28 кісточок»](https://img2.zakaz.ua/upload.2b662f03cce4f696ee77d7156ab8fc4d.350x350.jpg)
Баранячі реберця «28 кісточок»
- 1. Баранина — 1 кг.
- 2. Цибуля — 2 шт.
- 3. Часник — 1 шт.
- 4. Вино біле сухе — 200 мл.
- 5. Зіра — 1 ст. л.
- 6. Зелень — за смаком
- 7. Варення брусничне — 300 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дрібно нарізати часник, м'ясо промити, поперчити, посолити та додати лавровий листок і зіру. Остання надає баранині дивовижний узбецький аромат.
М'ясо потрібно замаринувати білим вином на 15 хвилин. Розрізати після цього баранину по одному реберцю в кожному шматку. На розігріту сковороду з рослинним маслом додати соус, який залишився після маринування та викласти м'ясо. Тушкувати близько 10 хвилин.
В цей час нарізати кільцями цибулю та обсмажити на рослинній олії. Тоді, як з м'яса випарувалася вся рідина, залишити ще на 1 хвилину на гарячій сковороді, щоб шматочки покрилися коричневою скоринкою.
Зняти одночасно смажену цибулю з м’ясом, дати охолонути та потім висипати у велике блюдо. За бажанням посипати зеленню. Добре поєднувати з солодким соусом – брусничним джемом.