Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська другі страви › Казан-кабоб з цибулею
Казан-кабоб з цибулею

Казан-кабоб з цибулею

Хочете порадувати своїх близьких чимось смачненьким під час обіду або вечері, пропонуємо вам казан-кабоб з цибулею. Ця страва хоч і дещо дивно звучить, але її смак надовго закарбується у вашій пам'яті і ви будете готувати її знову і знову. Ви тільки задумайтесь скільки смаку дає смажена картопелька з духмяною, добре прожареною, цибулькою. А поєднання цих компонентів з м’ясом додасть страві необхідної поживної цінності та східних смакових властивостей. Прикраса казан-кабоба зеленню надасть страві свіжості та приємного вигляду, так що, ви не зможете відірватись від неї. Крім того, казан-кабоб відкриє для вас картоплю з іншого боку, можливо більш приємного і небуденного.

Кількість порцій 5
Час приготування 90 хв

  1. 1. М'ясо (баранина, яловичина або нежирна свинина) — 600 г.
  2. 2. Картопля — 1000 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  4. 4. Рослинна олія — 250 мл.
  5. 5. Сіль — За смаком
  6. 6. Зіра — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розжарити рослинну олію в казані або в каструлі з подвійним дном. Картоплю, діаметром 5-7 см., почистити і цілою обсмажити з усіх боків на великому вогні до хрусткої скоринки. Після викласти обсмажену картоплю в будь-який інший посуд і дати олії в казані трохи охолонути.

  2. Крупно нарізати м'ясо і цибулю.

  3. М'ясо покласти в казан і обсмажувати на великому вогні, а потім так само викласти. Обсмажити в казані цибулю, додати до неї м'ясо і трохи води. Накрити кришкою і томити на слабкому вогні 30 хвилин.

  4. Після викласти картоплю на м'ясо і томити під кришкою ще 20 хвилин.

  5. Готовий казан-кабоб викласти на блюдо, прикрасивши зеленню, свіжими овочами або просто ріпчастою цибулею, тонко нарізаним кільцями.