Французький суп
- 1. Цибуля — 200 г.
- 2. Помідор — 350 г.
- 3. Спагеті — 50 г.
- 4. Білий хліб (шматочки) — 150 г.
- 5. Часник (сухий) — 5 г.
- 6. Вершкове масло — 20 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю нарізати тоненькими кільцями та обсмажити до золотистого кольору.
На помідорах зробити хрестоподібний розріз та залити окропом (після цього легко знімається шкірочка). Зняти шкірку та нарізати кубиками. Відправити на сковорідку до цибулі та тушкувати хвилин 5-7.
Окремо в кастрюлю налити воду (1 л.), довести до кипіння, посолити, поперчити. Потім додати зі сковорідки цибулю з помідорами та варити хвилин 10.
Суп процідити через сито, з овочів зробити пюре та відправити знову до кастрюлі. Як тільки суп закипить додати спагетті та варити до готовності. Додати часник.
На невеликій кількості вершкового масла обсмажити шматочки хліба. Покласти хліб по тарілкам та залити гарячим супом.