Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська літо › Сирне печиво з вишнями
Сирне печиво з вишнями

Сирне печиво з вишнями

Відмінне домашнє печиво, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або ж просто, як десерт, до чаю. Справа в тому, що готувати такий десертик всього 40 хвилин, а смак його настільки м'який і приємний, що з'їдається він ще швидше. Завдяки сиру печиво виходить не таким сухим, сир додає йому трохи свіжості. А вишня додасть страві особливий кислуватий смак, але це не погано. Навпаки - печиво буде не таким солодким, а ще більш приємним. Кокосова стружка доповнить цей десерт, зробить страву більш закінченою. Все разом - це смачне домашнє печиво до будь-якого столу і для будь-якого приводу. Головне - що смак його запам'ятається всім.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яйце — 1 шт.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 10 г.
  4. 4. Сіль — 3 г.
  5. 5. Сир — 250 г.
  6. 6. Рослинна олія — 125 мл.
  7. 7. Борошно — 300 г.
  8. 8. Розпушувач — 12 г.
  9. 9. Вишні — 250 г.
  10. 10. Кокосова стружка — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.

  2. Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.

  3. Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.

  4. Перенести на деко застелене папером для випічки.

  5. Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.

  6. Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.