Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий духовка › Бананове печиво
Бананове печиво

Бананове печиво

Рецепти, які можна назвати "коли гості на порозі" завжди цікавили господинь. Адже, напевно, у кожного бували випадки, коли гості нагрянули випадково, без дзвінка і попередження, а ви хочете їх не просто чимось пригостити, а й здивувати. У такому випадку скоріше записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт бананового печива. Банани зроблять печиво більш м'яким і приємним на смак, а от насіння соняшника і вівсянка зроблять його ще й ситними. Тому ви можете сміливо подавати таке печиво до чаю і приємної дружньої бесіди. Ваші гості не будуть відчувати голод, насолодившись таким печивом і ви відчуєте гордість за свій талант кулінара.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Банани — 4 шт.
  2. 2. Родзинки — за смаком
  3. 3. Пластівці вівсяні — 100 г.
  4. 4. Насіння соняшника — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно подрібнити банани в блендері, додати вівсянку. Маса повинна вийти густа. Вийняти її з блендера і додати родзинки та насіння соняшника за смаком.

  2. Залишити на 5 хвилин, щоб маса краще схопилася. Потім викласти ложкою печиво на силіконовий коврик.

  3. Випікати в духовці при 170°С, приблизно 10-15 хвилин.