Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима середній американська весна › Свинячі відбивні по-перуанські
Свинячі відбивні по-перуанські

Свинячі відбивні по-перуанські

Як би не була різноманітна Ваша особиста колекція рецептів страв із м'яса, завжди хочеться приготувати з м'яса що-небудь новеньке. Отже, "свіженький" рецепт для Вас. Порадуйте своїх близьких "Свинячими відбивними по-перуанськи". Треба відзначити, що перуанська кухня відрізняється надзвичайним багатством і різноманітністю. 491 зареєстрована національна страва. Вражає, чи не так? Список інгредієнтів запропонованої страви порівняно великий, але повірте: воно того варте. Зверніть увагу: на такі інгредієнти, як червоне вино і часник. Велика кількість в стравах часнику - це одна з особливостей перуанської кухні. Свинина за цим рецептом виходить дуже смачною і ароматною.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свиняча відбивна — 6 кусков
  2. 2. Оливкова олія — 2 ст. л.
  3. 3. Червоне вино — 200 мл.
  4. 4. М'ясний бульйон — 100 мл.
  5. 5. Лавровий лист — 3 шт.
  6. 6. Часник — 20 зубчиків
  7. 7. Вершкове масло — 30 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Бальзамічний оцет — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.

  2. Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.

  3. Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.

  4. Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.