Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима українська м'ясо літо › Свинина в яйці
Свинина в яйці

Свинина в яйці

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Свинина — 800 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Часник — 4 зуб.
  4. 4. Олія — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.

  2. М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.

  3. Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).