Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима російська весна › Суп із фрикадельками
Суп із фрикадельками

Суп із фрикадельками

Представляємо вашій увазі суп із фрикадельок. Цей суп являється дуже простим і легким варіантом першої страви. Але незважаючи на всю простоту приготування суп виходить дуже смачним, поживним, ароматним і корисним. До речі, їсти перші страви є дуже корисно, так як рідка, варена їжа дуже благотворно впливає на роботу шлунку. Тому витративши всього годину на приготування даного супу, ви принесете велику користь для вашого організму. До того ж, супчик виходить дуже, дуже смачним і наваристим. А додавши в цей суп якусь крупу, ви зміните його смак і тим самим трошки урізноманітите його. Приємного вам апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. М'ясо (свинина) — 200 г.
  2. 2. М'ясо (яловичина) — 200 г.
  3. 3. Картопля — 2 шт.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Морква — 1 шт.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Лавровий лист — 1 шт.
  10. 10. Олія — 45 г.
  11. 11. Петрушка — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно приготувати зажарку. Для цього моркву та цибулю почистити, помити. Моркву натерти на великій тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити цибулю та моркву на розігрітій сковороді з олією. Картоплю помити, почистити та нарізати невеликими кубиками.

  2. Приготування м'ясного фаршу здійснюється за стандартним рецептом - м'ясо (яловичину та свинину) порізати невеликими шматками (щоб могли входити в горловину м'ясорубки), пропустити через м'ясорубку. Потім мелене м'ясо ретельно перемішати.

  3. В м'ясний фарш (200 г.) додати натерту на дрібній тертці половину цибулі, посолити, поперчити та також додати одне яйце. Все перемішати та сформувати фрикадельки. Залити воду (2 л.) в касрюлю та довести до кипіння. В окроп додати нарізану картоплю. Також додати сформовані фрикадельки. Після того, як суп закипить, зняти піну, що утворилася. Та варити 15 хвилин.

  4. Потім додати зажарку. Також покласти до супу лавровий лист, посолити та поперчити за смаком. Варити до готовності фрикадельок та картоплі, потім додати дрібно порізану зелень петрушки, дати поваритися ще пару хвилин та вимкнути. Суп з фрикадельками готовий.