Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима блендер соус літо › Креветочне масло
Креветочне масло

Креветочне масло

Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.

Кількість порцій 10
Час приготування 20 хв

  1. 1. Креветки — 150 г.
  2. 2. Вершкове масло — 100 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Лимонний сік — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Креветки відварити, охолодити, очистити.

  2. Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.

  3. Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.

  4. Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.