Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима без термічної обробки перуанська літо › Севіче з гребінців з овочами
Севіче з гребінців з овочами

Севіче з гребінців з овочами

Севіче - це страва з риби або морепродуктів. Його батьківщиною по праву вважається Перу. Ця страва стала поширеною в багатьох кухнях латиноамериканських країн. Оригінальний рецепт севіче являє собою дрібно нарізану сиру рибу різних сортів, яку маринують приблизно 15 хвилин у соку лайма. Завдяки лимонній кислоті в соку лайма відбувається денатурація білків, що містяться в рибі. У запропонованому рецепті севіче готується з морських гребінців, що мають високу дієтичну репутацію. Гребінець майже цілком складається з легкозасвоюваного білка. Із морських гребінців севіче виходить дуже ніжним.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Гребінці морські — 200 г.
  2. 2. Лимони — 2 шт.
  3. 3. Кінза — 20 г.
  4. 4. Часник — 2 шт.
  5. 5. Імбир — 20 г.
  6. 6. Соус соєвий — 15 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Олія кунжутна — 2 ч. л.
  10. 10. Олія оливкова — 20 мл.
  11. 11. Перець болгарський — 1 шт.
  12. 12. Перець чилі червоний — 1 шт.
  13. 13. Помідори черрі — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.

  2. Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.

  3. На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.