Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима фрукти вечеря весна › Салат з буряком і бринзою
Салат з буряком і бринзою

Салат з буряком і бринзою

Фруктово-овочевий салат з буряка, груші та бринзи незвичайно ніжний, легкий і дуже корисний для організму людини. У приготуванні дуже простий. Солодкуватий варений буряк, груша, солона бринза у поєднанні з ароматною оливковою олією і зеленню разом дають просто унікальне поєднання смаків. Можна бринзу замінити іншим видом сиру або кислим сиром. Буряк краще запекти, так як при варінні вимивається і залишається у воді деяка кількість поживних речовин. Це негативно позначається на смаку готового продукту, а також втрачається насиченість кольору.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Листя салату — 1 пучок
  2. 2. Груша — 2 шт.
  3. 3. Буряк — 1 шт.
  4. 4. Бринза — 200 г.
  5. 5. Лимон — 1 шт.
  6. 6. Кешью — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Оливкова олія — 4 ст. л.
  9. 9. Оцет винний — 2 ст. л.
  10. 10. Гірчиця — 1 ст. л.
  11. 11. Цукор — 1 щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для соусу змішати оливкову олію, гірчицю і винний оцет. Додати цукор і добре перемішати. Після цього порвати зелений салат руками.

  2. Груші вимити, очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком. Скропити їх соком лимона. Очистити, відварити і нарізати буряк середнім кубиком.

  3. Викласти шматочки груші на тарілку поверх листя салату, додати буряк та покришену бринзу. Посипати страву горішками кешью, заправити готовим соусом.