Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий м'ясо осінь › Салат з м'ясом і чорносливом
Салат з м'ясом і чорносливом

Салат з м'ясом і чорносливом

Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. М'ясо — 400 г.
  2. 2. Чорнослив — 150 г.
  3. 3. Картопля — 300 г.
  4. 4. Буряк — 300 г.
  5. 5. Зелень — 40 г.
  6. 6. Майонез — 40 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

  2. Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.

  3. Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.