Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима італійська борошно весна › Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром
Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром

Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром

Можливо ви зустрічали на прилавках магазинів напівфабрикати з назвою "Равіолі". Звичайно, до справжніх італійських равіолі їм ще далеко. Тому, щоб приготувати справжні і смачні равіолі, краще зробити їх самому. Тісто для цієї страви не дуже складне, і щоб його замісити, не обов'язково бути кулінаром з багаторічним стажем, досить найпростіших знань. Начинка смачна, а найголовніше - не калорійна. Рукола і сир компенсують те, що страва з тіста, хоча сама по собі дуже поживна. Ви можете подавати равіолі з зеленню, із вершковим маслом або зі сметаною. Можна навіть подавати, залишивши на дні трохи бульйону, щоб страва була трохи м'якішою.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 390 г.
  2. 2. Сир маскарпоне — 200 г.
  3. 3. Цукіні — 1 шт.
  4. 4. Рукола — 20 г.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Сир — 70 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.

  2. Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.

  3. Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.

  4. Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.

  5. Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.

  6. Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.

  7. Подавати з вершковим маслом.