Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима на кожен день весна › Листкові пиріжки з вишнею
Листкові пиріжки з вишнею

Листкові пиріжки з вишнею

Звичайно ж, що може радувати вибагливого любителя посмакувати солоденьким, більше, ніж дивовижне поєднання листкового тіста з трішки кисло-солодкою ягодою прекрасного червоного забарвлення. Приготування пиріжків займає достатньо довгий період часу, але наші пиріжки здивують вас мінімумом витраченоих хвилин. Поживність та можливість насититися ними вдосталь не викликає жодного сумніву. А витончений аромат та ніжний хрусткий смак соковитої вишні в тісті, стане головною перевагою, щодо смакових властивостей даної страви. Краще споживати такий десерт з чашечкою гарячого зеленого чаю за вечерею, тоді можна отримати максимум задоволення від такого кулінарного шедевру та відмовитись від основної страви, щоб не набрати зайвих кілограмів.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500г
  2. 2. Вишні — 200г
  3. 3. Цукор — за смаком
  4. 4. Крохмаль — 4 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вишню засипати цукром (в рецепті використовується 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин для пускання соку, який потім вилити, він більше не буде потрібен.

  2. Тісто розкачати товщиною в 3 міліметри, нарізати прямокутники, на кожен з яких викладати вишню.

  3. На вишню викладати пів ч.л. крохмалю.

  4. Зліпити пиріжок.

  5. Пиріжки випікати на деко, застеленому папером для випічки в розігрітій духовці при 180°C градусах. Чекати появи на пиріжках золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).