Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима духовка європейська пасха › Свинина, запечена з грибами в тісті
Свинина, запечена з грибами в тісті

Свинина, запечена з грибами в тісті

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Свиняча вирізка — 1кг
  2. 2. Печериці — 500г
  3. 3. Ріпчаста цибуля — 1шт
  4. 4. Листкове дріжджове тісто — 450г
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Прянощі — за смаком
  8. 8. Олія — 4 ст.л
  9. 9. Молоко — для змащування
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

  2. Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

  3. М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

  4. Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

  5. Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.