Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима крупа вечеря › Мексиканський рисовий салат
Мексиканський рисовий салат

Мексиканський рисовий салат

Історія сучасної кухні Мексики налічує порядком більше тридцяти століть і зберігає в собі чимало смачних кулінарних секретів. Перш за все, мексиканська кухня – унікальне поєднання кулінарних традицій місцевих жителів – ацтеків і неповторного колориту іспанських завойовників. На перший погляд національні мексиканські страви можуть Вам здатися досить дивними, а інгредієнти зовсім не сумісними, але, спробувавши навіть найпростіший салатик, Ви по-справжньому полюбите цю дивовижну кухню. Пропонуємо приготувати мексиканський рисовий салат. Яскравий зовнішній вигляд, екзотичний пікантний смак і цікаве поєднання продуктів порадує всіх любителів неординарних страв.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Рис — 200 г.
  2. 2. Перець болгарський — 50 г.
  3. 3. Кукурудза — 200 г.
  4. 4. Томатна паста — 10 г.
  5. 5. Зелень — 50 г.
  6. 6. Оливкова олія — 20 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити в підсоленій воді до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець помити і нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  2. Змішати оливкову олію з томатною пастою і сіллю. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.