Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська торти цукор › Мандариновий торт (в мультиварці)
Мандариновий торт (в мультиварці)

Мандариновий торт (в мультиварці)

Давно відомо, що страви, приготовлені в мультиварці, мають ряд переваг. По-перше, всі інгредієнти кожної страви, яку ви приготуєте в мультиваркці, будуть такими ж корисними, як і в сирому вигляді. По-друге, це значно економить ваш час. Адже ви можете навіть поставити пиріг випікатися на ніч, а вранці матимете смачні солодощі до сніданку. Не потрібно постійно стежити, чи не пригорить страва, чи все в порядку. Мультиварка все зробить за вас. А тим більше, якщо замісити тісто на мандариновий торт так легко і просто. З ним впорається навіть молода господиня. Через годину ви вже будете мати на столі смачний легкий домашній пиріг.

Кількість порцій 12
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 1 ст.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Розпушувач — 1 ч. л.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Масло вершкове — 25 г.
  6. 6. Сік манадарина — 250 мл.
  7. 7. Цукрова пудра — для прикраси
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити, жовтки розтерти з цукром. Борошно разом із розпушувачем просіяти в миску з жовтками. Постійно помішуючи влити мандариновий сік в миску з борошном, потім додати білки.

  2. Обережно перемішати всю суміш. Викласти тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Готувати при температурі 120°С, в режимі "Мультикухар" 35 хвилин.

  3. Витягнути з чаші мультиварки готовий торт, дати трохи охолонути, посипати зверху цукровою пудрою.