Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима духовка гриби весна › Грудинки курячі з печерицями по-французьки
Грудинки курячі з печерицями по-французьки

Грудинки курячі з печерицями по-французьки

Використовуючи в приготуванні такі основні інгредієнти, як куряча грудка і печериці, можна отримати надзвичайно смачні другі страви або салати. Куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами. Самою чудовою частиною курки є грудка - вона дуже корисна і смачна, що робить її ідеальним інгредієнтом для дієтичних страв. Для приготування вибираємо курячі грудки середнього розміру. Грудку ріжемо порційними шматочками поперек волокон. Запечену курячу грудку з печерицями подаємо з гарніром з картопляного пюре або відвареного рису. Грудки курячі з печерицями по-французьки - блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Кількість порцій 3
Час приготування 35 хв

  1. 1. Грудинка куряча — 3 шт.
  2. 2. Печериці — 100 г.
  3. 3. Сир — 100 г.
  4. 4. Майонез — 50 г.
  5. 5. Сметана — 50 г.
  6. 6. Масло вершкове — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячі грудки відбити, викласти на сковороду, посолити за смаком.

  2. Гриби дрібно нарізати, обсмажувати протягом 5-7 хвилин.

  3. Приготовлені гриби викласти зверху на м'ясо. Зверху посипати сиром, який заздалегідь необхідно натерти.

  4. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 20-25 хвилин.