![Торт "Пуховик"](https://img2.zakaz.ua/upload.78cfc007fc28ba95def6f045958105a7.350x350.jpg)
Торт "Пуховик"
- 1. Яйця — 3 шт.
- 2. Борошно — 400 г.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Мед — 3 ст. л.
- 5. Розпушувач — 1 ч. л.
- 6. Сир — 1 кг.
- 7. Вершкове масло — 150 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Всі інгредієнти для тіста змішати, крім борошна та поставити на парову баню. Змішувати все до тих пір , поки об'єм не збільшиться в два рази. Потім додати муки та замісити тісто. Залишити його холонути.
Поділити тісто на 4 частини та сформувати колобки. Отримані колобки покласти на посипаний борошном папір та пальцями сформувати коржики.
Випікати коржі у розігрітій до 180°С духовці 5-10 хвилин кожен. Обрізки від коржів подрібнити в крихту.
У цей час потрібно готувати крем. Для цього перемішати сир, цукор, жовтки, мед та масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння і після цього варити ще 5 хвилин. При цьому потрібно перемішати лопаткою отриману суміш.
Крему дати можливість трохи охолонути, а потім намастити коржі. Посипати їх зверху підготовленими крихтами.