Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий італійська осінь › Брускета з яловичиною, томатами і песто
Брускета з яловичиною, томатами і песто

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Хліб житній — 4 шт.
  2. 2. Вирізка яловича — 300 г.
  3. 3. Помідори в'ялені — 6 шт.
  4. 4. Рукола — 40 г.
  5. 5. Песто — 2 ст. л.
  6. 6. Олія оливкова — 80 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець свіжий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.

  2. Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.

  3. Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.

  4. Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.