Яловича вирізка під кавовою скоринкою
- 1. М'ясо (вирізка яловича) — 700 г.
- 2. Кавові зерна — 50 г.
- 3. Суміш перців (мелена) — 25 г.
- 4. Сіль — 7 г.
- 5. Оцет фруктовий (6%) — 50 мл.
- 6. Масло вершкове — 70 г.
- 7. Мед — 30 г.
- 8. Морква бебі — 250 г.
- 9. Помідори черрі — 200 г.
- 10. Солодкий перець — 1 шт.
- 11. Цибуля шалот — 200 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змолоти каву у кавомолці. Змішати каву та суміш перців із сіллю. М'ясо почистити від плівок, протерти вологим рушником (не мити). Обваляти з усіх сторін в приготованій суміші. Загорнути у льняний рушник або тканину, зволожену оцтом. Помістити у посуд, що щільно закривається, та витримати в холодильнику 4 години.
Розігріти духовку до 180°С. М'ясо трохи обтрусити від посипки та обсмажити на розігрітому вершковому маслі (20 г.) з усіх сторін. Почистити п'ять цибулин шалоту, розрізати їх на 2 частини вздовж та покласти під м'ясо. М'ясо прямо на сковорідці поставити в духовку на 30 хвилин.
Поки м'ясо знаходиться в духовці, можна зайнятися овочами. Почистити моркву, підготувати цибулю шалот (3 шт.), помідори, солодкий перець. На сковорідці розігріти 50 г. вершкового масла та дві ложки меду. Карамелізувати овочі. Помідори та перець готові через 4 хвилини. Цибуля та морква готуються довше.
М'ясо витягнути з духовки, загорнути у фольгу, можна ще в рушник. 20-хвилинне витримування м'яса дозволить м'ясним сокам розподілитися всередині і м'ясо залишиться соковитим. Гарно розкласти м'ясо та гарнір, через ситечко припудрити меленою кавою.